Gode tips til køb af hundelegetøj

Det bedste hunde ved, er at lege, både med sig selv og deres ejere. Legetiden er ikke bare sjov for hunden og ejeren, men er også en god måde for hunden at få motion, få mental stimulering og dermed knytter hunden sig mere til sin ejer.

Nedenfor får du tre gode tips til køb at hundelegetøj, som du kan bruge som guide eller til inspiration.

 

3 tips til legetøj

Sikkerhed: Når du køber hundelegetøj, så sørg for at det har den rigtige størrelse. Er legetøjet for småt, kan din hund risikere at sluge det, og det kan medføre kvælning og skader inde i hundens mave og tarme. Find et stort udvalg af hundelegetøj i den rigtige størrelse hos OLIVERS. Her kan du altid få et godt råd med på vejen, hvis du har spørgsmål.

 

Hunden skal udfordres: Når din hund tager hundelegetøj i brug, skal den udfordres, både fysisk og mentalt. En tennisbold er en god ting at lege med for hunden, for den kan hoppe, den er nem at kaste med, og så er den god at tygge på. Et alternativ hertil, kunne være en Frisbee.

 

Køb legetøj der kan pive: ”Pivelegetøj” er måske ikke så sjov for ejeren at høre på i længden, kan være underholdende for din hund. Nogle hund kan lide bløde legetøj, andre kan lide legetøj i lidt hårdere materiale. Et godt tip er, at man altid skal købe hundelegetøj der kan gå i vaskemaskinen.

Det anbefales i øvrigt at du køber hundelegetøjet hos en dyrehandler eller hos din dyrelæge.